Catering

Bekijk via deze links onze vernieuwde cateringfolders:
Salade, snack, hapjes en belegde broodjes
Warme en koude buffetten

Heeft u een feestje? Groot of klein: wij verzorgen het voor u. Van eenvoudige salade tot een compleet feest. Wilt u een themabuffet? Vraag hierom en wij maken een mooi buffet naar uw wens. Stamppot, Indisch of Pasta’s, het kan allemaal. Wij houden uiteraard rekening met vegetarisch en dieetwensen. Hapjes, uitgebreide keuze salades, buffet: van voorgerecht tot en met nagerecht.

Naast onze standaard buffetten houden wij rekening met persoonlijke wensen om voor ieder een gepaste maaltijd te maken. Ook verzorgen wij een compleet tuinfeest met gas barbecue of partypan. In de winter zin in saté? Wij leveren het in een au bain marie pan gebraden en warm bij u thuis.

Onze belegde broodjes zijn te leveren van eenvoudig tot extra luxe. Zachte broodjes komen van de warme bakker en diverse harde broodjes worden vers door ons afgebakken.

Wij hebben verschillende bekroningen op onze naam staan o.a de pastasalade met pesto en dressing uit eigen keuken, de boeuff bourguignon is ook met goud bekroond en past goed in een buffet met gebakken krieltjes of rijst. Ook onze desserts en de vele salades zijn een specialiteit.

Onze cateringservice staat 7 dagen per week tot uw beschikking. Neem voor meer prijzen en meer informatie gerust contact met ons op.